Velkommen til hjemmesiden, nu som blog for en multimedie designer

Så fik jeg endelig taget mig sammen, til at omfavne web 2.0, og opdater website’t til en blog frem for den old school statiske web 1.0 jeg havde kørende på Drupal.

Stylingen og designet på siden kommer som jeg selv får tid til at arbejde med det, wordpress temaer er heldigvis ikke så svære at tilpasse og sammensætte, men det skal jo også hænge sammen med den tid man har til overs, og siden jeg lige er startet på jobbet her i forgårs så skal man lige vende sig til energi niveauet ikke helt er det sammen når man kommer hjem igen 🙂

Hvad vil så være at se på denne hjemmeside, nu også blog???

Jeg har længe gerne ville starte en blog, så men bare ikke fået mig taget sammen. Så her er springet ud i det. Der kommet lidt om nogle af de projekter jeg arbejder på, hvilket er end del både på arbejdet og i fritiden. Laver video og “film”/kortfilm/serier/osv til nettet, så der vil være lidt af det (Har i de sidste 3 år’s tid kørt et webshow kaldet LarpForge), derudover vil der nok også komme lidt andre ting jeg finder relevant og nogle af de erfaringer jeg gør mig over tiden som “videograf”, “multimedie designer” og “socialemedie manager” , plus siden vil stadig komme til at fungere som et portfolie, så der vil komme lidt undersider dertil, men det må komme hen af vejen.

Om siden kommer til at være på engelsk eller dansk ved jeg ikke endnu, den gamle side var på dansk. Skriver denne post på  the good old danish, fordi jeg føler for det og tror det også er sådan de fremtidige post kommer til at blive skrevet. Har altid ment at internettet er et globalt forum så derfor skriv på Engelsk (eller et andet globalt sprog), men nogen gange er det også rart at skrive på dansk. Så nogle post bliver på dansk og nogle post’s bliver nok på engelsk, afhængig af hvad der giver mest mening.

Enjoy

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *